Her er jeg, helt som jeg er.

10 ærlige facts

large

Jeg vil gerne skrive personlige oplæg, dele hvordan jeg lægger budgetter, installerer lamper, bliver gladere i hverdagen og ja dele mine tanker om hvordan jeg ser samfundet og mig selv som en del af det. Jeg glæder mig til at tage jer med ind i min verden, men først vil jeg lige dele 10 facts om mig, så i lærer mig at kende lidt bedre..

1) Jeg vil nok alt for mange ting på en gang og det gør at jeg næsten altid unødvendigt stresser lidt rundt.
2) Jeg bor på en efterskole og er nok selv lidt af et barn sommetider, hvilket er en af de sider jeg virkelig nyderat kunne bruge der.
3) Jeg elsker kaffe siger jeg, men sandheden er, at der skal så meget mælk og sukker i, før jeg synes det smager godt. Andre der kender det?
4) Jeg elsker at have alenetid lige så meget, som jeg elsker at være social, og når jeg er alene er det altså tit bare for at se serier. Ikke for at have fancy spa-aften.
5) Jeg har et lidt for godt forhold til vin og får det nok ærligt lidt for tit.
6) Jeg er en meget stor dyreven og bliver stadig oprigtigt glad, når jeg ser et kæledyr.
7) Jeg har mange gode veninder, men kan ikke altid nå dem alle på en gang, så er altså ikke altid den bedste til at keep in touch i nogen perioder. Men arbejder på det.
8) Jeg elskede dansk i skolen og elsker at skrive, og skriver faktisk mine egne digte.
9) Mine absolutte ynglingserier er Millenium, Rejseholdet, Huset på Christianhavn, Gossip girl og… Okay må nå til erkendelse, jeg kan ikke vælge. Jeg har for mange, der er placeret dybt i mit hjerte.
10) Jeg er endelig i en alder af 20, nået frem til den konklusion, at det er okay at være (over) følsom. Jeg græder stadig af King kong og af en god pigefilm, og elsker lange… lange snakke om ikke overfladiske ting og sager.

Kender I jer selv i nogen af de overnævnte ting?

Varme smil – Maria Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er jeg, helt som jeg er.